Geonius

(senior) KNA Prospector / (senior) KNA archeoloog Ma

Standplaats Geleen

 

Bedrijfsomschrijving

Geonius is een middelgroot interdisciplinair ingenieursbureau met brede expertise binnen de GWW- en bouwsector. Ons team met ruim 180 gedreven professionals staat voor u klaar. Door onze unieke combinatie van vakkennis op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie zijn wij goed in staat mee te denken met de klant en projecten zelfstandig uit te voeren. Grenzen tussen de verschillende divisies vervagen, waardoor steeds meer projecten integraal door ons worden uitgevoerd.
Geonius hecht veel waarde aan een informele, positieve bedrijfscultuur, het welzijn van medewerkers en maatschappelijke betrokkenheid.
 

(Senior) KNA Prospector / (Senior) KNA-archeoloog (fulltime)

Voor onze vestiging in Geleen zijn wij, voor de afdeling archeologie, op zoek naar een (Senior) KNA Prospector / (Senior) KNA-archeoloog die ons komt versterken om onze archeologische tak verder vorm te geven en onze marktpositie (regionaal) te versterken.
 

Functie eisen/werkzaamheden

 

Arbeidsvoorwaarden

Geonius is een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur en een optimale werksfeer. Wij bieden een afwisselende functie waarin je, afhankelijk van werkervaring, zelfstandig of in teamverband werkzaamheden uitvoert. Geonius kent uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, 32 verlofdagen, studiemogelijkheden, pensioenvoorziening en winstdeling.
Het betreft een fulltime functie van 40 uur. Salaris is marktconform, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

 

Reageren?

Ben jij degene die wij zoeken en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@geonius.nl vóór 15 februari 2018. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fedde Verlinden, Manager Milieu, of Jack Geraeds (senior KNA archeoloog) bereikbaar via telefoonnummer +31 88 130 06 00.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

functie / werkgever uren categorie reageren voor
Beleidsadviseur Archeologie/Erfgoed
Gemeente Katwijk
32 Beleid 26-02-2018
(Senior) KNA Archeoloog (MA)/ (Senior)KNA Prospector (MA)
Synthegra B.V.
32-40 Prospectie/opgraven -
(senior) KNA Prospector / (senior) KNA archeoloog Ma
Geonius
40 Prospectie/opgraven 14-02-2018
Alle vacatures zijn fulltime (38-40 uur p.w.) tenzij anders aangegeven.