RAAP Archeologisch Adviesbureau BV

Teamlid prospectief onderzoek (m/v)

Teamlid prospectief onderzoek (m/v) gezocht bij RAAP Archeologisch Adviesbureau BV, standplaats Leiden

 

Wij zijn op zoek naar

een nieuwe collega die (senior)-Prospector is of binnen afzienbare tijd (senior)-Prospector kan worden en als  projectmedewerker of als projectleider voor het prospectief onderzoek binnen onze regionale vestiging West-Nederland aan de slag gaat.

 

Je voornaamste werkzaamheden als projectmedewerker:

 

Je voornaamste werkzaamheden als projectleider:

 

Wie ben jij?

Projectmedewerker (aankomend Prospector of Prospector)

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding (MA of doctoraal) Aardwetenschappen of Archeologie en hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring opgedaan met het voorbereiden, uitvoeren en uitwerken van prospectief onderzoek in met name Holoceen West-Nederland. Je hebt kennis van relevante GIS-/databaseapplicaties en (veld) automatisering. Je werkt zelfstandig, bent besluitvaardig en flexibel.

 

Projectleider (senior Prospector)

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding (Ma of doctoraal) Aardwetenschappen of Archeologie en je hebt minimaal 3 of 6 jaar relevante ervaring opgedaan (of hebt bijna dit aantal jaren bereikt) met het zelfstandig en efficiënt verrichten, uitwerken en het rapporteren van prospectief onderzoek in met name Holoceen West- Nederland.

 

Je hebt goede kennis van relevante GIS-/databaseapplicaties en (veld) automatisering. Je weet jezelf zowel mondeling als schriftelijk op een heldere wijze uit te drukken en beschikt over goede organisatorische vaardigheden. Het zelf leiden van projecten, zowel inhoudelijk als projectmatig en financieel, gaat je gemakkelijk af of je hebt de ambitie om je hierin te ontwikkelen en je deze vaardigheden eigen te maken. Je werkt zelfstandig, bent besluitvaardig en flexibel.

 

Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt van de standplaats, dan wel ben je bereid te verhuizen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Wil je je niet enkel richten op prospectieonderzoek, maar heb je ook ambities op het gebied van gravend onderzoek of andere specialisaties? Een combinatie behoort bij ons vaak tot de mogelijkheden.

 

Wie zijn wij?

Wij richten ons op alle facetten van de Archeologische Monumentenzorg en daaraan gerelateerd cultuurhistorisch beleid. Wij adviseren onze opdrachtgevers op basis van eigen onderzoek over een maatschappelijk en wetenschappelijk verantwoorde omgang met cultuurhistorie in het algemeen en archeologie in het bijzonder. Dat doen wij vanuit het besef dat het bodemarchief zowel waardevol als kwetsbaar is. In veel gevallen wordt de door ons  ontwikkelde methodiek als algemene norm gebruikt.

 

Kom je bij RAAP werken, dan werk je bij het grootste bureau op het terrein van archeologisch en cultuurhistorisch onderzoek in Nederland. De uitvoerende werkzaamheden worden verricht vanuit onze vier regionale vestigingen, de facilitering daarvan vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Weesp. In onze vestiging te Leiden werken circa 25 collega’s. Het werkgebied bestaat uit de provincies Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Zeeland.

 

Wat hebben wij je te bieden?

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatie voor 23 juni 2017 naar mevrouw A. Meier via sollicitatie@raap.nl. Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Cathelijne Kruidhof, hoofd regionale vestiging RAAP West (071-5768118, maandag t/m donderdag) of kijk op www.raap.nl

In je C.V. graag duidelijk aangeven op welke functie je solliciteert en aangeven of je over een actorschap beschikt en zo ja, wat je actorschap registratienummer is. 

functie / werkgever uren categorie reageren voor
Projectleider (m/v) Gravend Onderzoek
RAAP Archeologisch Adviesbureau BV
32-40 Prospectie/opgraven 02-10-2017
KNA Archeoloog MA
Transect B.V.
32-40 Prospectie/opgraven -
Projectleider Archeologisch Prospectieonderzoek
BAAC
32-40 Prospectie 30-03-0000
Alle vacatures zijn fulltime (38-40 uur p.w.) tenzij anders aangegeven.