RAAP Archeologisch Adviesbureau BV

Projectleider (m/v) Gravend Onderzoek

Wij zijn op zoek naar

een collega (ervaren KNA archeoloog of senior KNA-archeoloog) die als (junior) projectleider voor het gravend onderzoek binnen onze regionale vestiging West-Nederland aan de slag gaat. Je voornaamste werkzaamheden:

 

·         het actief onderhouden van contacten met opdrachtgevers;

·         het coördineren van of zelf uitvoeren van de voorbereidingen van veldwerkzaamheden; 

·         het geven van leiding aan en het uitvoeren van proefsleuvenonderzoek, opgravingen en archeologische begeleidingen;

·         het verwerken, analyseren en rapporteren van onderzoeksresultaten;

·         het adviseren van opdrachtgevers op basis van de onderzoeksresultaten;

·         het bewaken van de financiële voortgang van projecten.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde master of doctoraal opleiding Archeologie en je hebt minimaal 3 of minimaal 6 jaar relevante ervaring opgedaan met het zelfstandig en efficiënt verrichten, uitwerken en rapporteren van gravend archeologisch onderzoek in Holoceen West- Nederland.

Je hebt goede kennis van relevante GIS-/databaseapplicaties en (veld) automatisering. Je weet jezelf zowel mondeling als schriftelijk op een heldere wijze uit te drukken en beschikt over goede organisatorische vaardigheden. Het zelf leiden van projecten, zowel inhoudelijk als projectmatig en financieel, gaat je gemakkelijk af. Je werkt zelfstandig, bent besluitvaardig en flexibel. Je wilt graag je eigen bijdrage leveren aan het archeologisch onderzoek dat wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Je vindt het leuk op een effectieve en stimulerende wijze leiding te geven aan je projectteam.

Heb je ervaring met prospectief onderzoek? Dan is dat een pre. Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt van de standplaats, dan wel ben je bereid te verhuizen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Wie zijn wij?

Wij richten ons op alle facetten van de Archeologische Monumentenzorg en daaraan gerelateerd cultuurhistorisch beleid. Wij adviseren onze opdrachtgevers op basis van eigen onderzoek over een maatschappelijk en wetenschappelijk verantwoorde omgang met cultuurhistorie in het algemeen en archeologie in het bijzonder. Dat doen wij vanuit het besef dat het bodemarchief zowel waardevol als kwetsbaar is. In veel gevallen wordt de door ons  ontwikkelde methodiek als algemene norm gebruikt.

 

Kom je bij RAAP werken, dan werk je bij het grootste bureau op het terrein van archeologisch en cultuurhistorisch onderzoek in Nederland. De uitvoerende werkzaamheden worden verricht vanuit onze vier regionale vestigingen, de facilitering daarvan vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Weesp. In onze vestiging te Leiden werken circa 25 collega’s. Het werkgebied bestaat uit de provincies Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Zeeland.

 

Wat hebben wij je te bieden?

·         Een functie voor minimaal 4 dagen per week;

·         Een team van zeer gemotiveerde collega’s en een breed scala aan projecten en opdrachtgevers in een inspirerende, multidisciplinaire werkomgeving;

·         Een salaris passend bij de functie en ervaring; een marktconforme pensioenregeling;

·         Een ruime verlofregeling (30 dagen bij een fulltime aanstelling) met flexibele uitruilmogelijkheden (cafetariasysteem);

·         Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een verhuiskosten- en reiskostenvergoeding.

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatie voor 2 oktober 2017 naar mevrouw A. Meier via sollicitatie@raap.nl. Een opdracht kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Cathelijne Kruidhof, hoofd regionale vestiging RAAP West (071-5768118, maandag t/m donderdag) of kijk op www.raap.nl In je C.V. graag duidelijk aangeven over welk actorschap je bezit en wat je actorschap registratienummer is.

functie / werkgever uren categorie reageren voor
Projectleider (m/v) Gravend Onderzoek
RAAP Archeologisch Adviesbureau BV
32-40 Prospectie/opgraven 02-10-2017
KNA Archeoloog MA
Transect B.V.
32-40 Prospectie/opgraven -
Projectleider Archeologisch Prospectieonderzoek
BAAC
32-40 Prospectie 30-03-0000
Alle vacatures zijn fulltime (38-40 uur p.w.) tenzij anders aangegeven.